Menü Bezárás

PopUp praktikák – 2. rész

Egyenes vagy íves falat válasszunk?

Ha a rendelkezésre álló hely, illetve elképzeléseink alapján sikerült eldöntenünk, hogy mekkora sajtófalat válasszunk, akkor hamar szembe találjuk magunkat a következővel: Jó, de íves, vagy egyenes legyen?

A válasz erre természetesen, hogy amilyet Ön szeretne, vagy amilyet a rendezvény megkíván. Azonban, ha ez még nem lejátszott mérkőzés, akkor szólnék egy pár szót az íves sajtófal mellett.

Íves PopUp falunk sajtótájékoztatón

Az íves fal sajtótájékoztatóra született. Az előtte álló személyt szinte körülöleli, magabiztosságot, biztonságot ad számára, nem meglepő, hogy ez az egyik legkedveltebb alkalmazási módja.

Az ív azontúl, hogy játékot ad a megjelenésnek, praktikumot is rejt magában. Az előző bejegyzésben már leírtam, hogy a PopUp falaink igény szerint bővíthetők, akár 10 x 3-as PopUp sajtófalat is képesek vagyunk összeállítani, ha a megrendelő úgy kívánja. Azonban minél szélesebb a sajtófal, annál nagyobb szüksége van stabilitásra, ezt a stabilitást pedig az ív adja. Tehát, ha egy kifejezetten széles sajtófalat szeretnénk, akkor érdemesebb az íves kivitelt választanunk belőle.

Mellette szól továbbá, hogy kevésbé érzékeny a talaj hibáira (kiegyenlítettlenségeire), mint az egyenes társa. Így, ha tudjuk, hogy nem egy beltéri kifutópályán fogjuk felállítani a sajtófalunkat, akkor ugyancsak az íves sajtófalat tudom ajánlani. De mielőtt még eljátszanánk a gondolattal, hogy kivigyük terepre, tegyük hozzá, hogy azért nem is a domboldalra született.

Az ív többféle lehet. Lehet a szokásos „U”-alakban gondolkodni, lehet „S”- alakban gondolkodni, illetve lehet ennek a kettőnek a variációjában is. Nem beszélve arról, hogy a nyomat lehet akár kétoldalas. (TIPP: Egy körbejárható PopUp falnál például rendkívül jól tud mutatni az „S”-alak. )

A lényeg, hogy azon túl, hogy az íves fal sok izgalmat rejt magában, rendkívül hálás szerkezet. Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtervezni az Ön számára legideálisabb PopUp sajtófalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .