Menü Bezárás

Roll-up rendszerek

Classic

RollUp_Mobildisplay-01
Termék Ár
Classic 85 Roll-up szerkezet
11.600,- Ft
Classic 100 Roll-up szerkezet
12.600,- Ft
Classic 120 Roll-up szerkezet
17.600,- Ft
Classic 150 Roll-up szerkezet
25.600,-Ft (Rendelésre)
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra
8.000,- Ft/ m²

Minőségi egyoldalas Roll-up szerkezet, bélelt táskában, kedvező áron. Legkeresettebb Roll-up típus a CLASSIC Roll-up.

Vastagabb és erősebb alumínium kávával rendelkezik, ezért széles méretkínálatot biztosítunk ebből a display állványból. Alumínium lábakkal és erős belső csévével, a feszes molinó tartásáért. A CLASSIC Roll-up a legkedvezőbb árfekvésű kiállítási reklámeszköz. Használata egyszerű, gyors felállításához szakértelem nem szükséges. A szerkezet formavilága letisztult, jól bevált konstrukció. A nyomat, a Roll-up alumínium testében feltekerve helyezkedik el, így védve van a sérülésektől.
A kapott grafikát prémium minőségű fényzáró anyagra nyomtatjuk a legmodernebb digitális nyomtatókkal.

Szélessége: 85/100/120 cm

Magassága: 200 cm

Exclusive

RollUp_Mobildisplay-02
Termék Ár
Exclusive 85 minőségi Roll-up szerkezet
27.800,- Ft
Exclusive 100 minőségi Roll-up szerkezet
29.800,- Ft
Exclusive 120 minőségi Roll-up szerkezet
35.800,- Ft (Rendelésre)
Exclusive 150 minőségi Roll-up szerkezet
39.800,-Ft (Rendelésre)
Exclusive 200 minőségi Roll-up szerkezet
55.800,-Ft (Rendelésre)
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra
8.000,- Ft/ m²

Kiváló minőségű, formatervezett elegáns Roll-up bannerekkel egy magasabb színvonalú megjelenéshez ajánljuk.

Az EXLUSIVE Roll-up egy közkedvelt, megbízható reklámeszköz. Masszív szerkezete a még vastagabb kávájának köszönhető, amely következtében még stabilabb szerkezet, a súlya több, mint duplája a CLASSIC Roll-upnak. Használata ugyanolyan egyszerű, mint bármely más Roll-up típusnak. A nyomatot védi a masszív káva. Szélesebb méretben fotó háttérként is alkalmazható. A Roll-up szerkezetet bélelt hordtáskával áruljuk, így biztonságosan szállítható és könnyen kivehető a táskából.

Szélessége: 85/100/120 cm

Magassága állítható: max. 200 cm

BannerUp Plus

RollUp_Mobildisplay-03
Termék Ár
BannerUp Plus 88 prémium Roll-up szerkezet
76.500,- Ft
BannerUp Plus 88 sínpár
8.000,- Ft
BannerUp Plus 100 prémium Roll-up szerkezet
89.000,- Ft
BannerUp Plus 100 sínpár
10.000,- Ft
BannerUp Plus 120 prémium Roll-up szerkezet
110.000,- Ft
BannerUp Plus 120 sínpár
12.000,- Ft
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra
8.000,- Ft/ m²

A legmagasabb minőséget Roll-upjaink között a svéd BannerUp Plus képviseli. Használjon minőségi Roll-upot, a Mark Bric BannerUp Plus prémium termékét! A reklámeszköz innovatív megoldásáinak köszönhetően Ön most lépéselőnyre tehet szert a konkurenciával szemben.

Esztétikus, kiváló svéd minőségű Roll-up típus, 10 év garanciával. Finoman ívelt és elegáns külsejével emlékezetes megjelenést kínáló, kis helyigényű reklámeszköz, amit kiemelt fontosságú rendezvényekre, bemutatókra ajánlunk. A prémium kategóriás Roll-up szerkezet masszív felépítésű, tartós konstrukció. Az igényes formatervezésnek köszönhetően a kihajtható lábak nélkül is stabilan tartja a reklámfelületet. Vastagabb, nehezebb nyomatokat is elbír. Bélelt, vászon, teljes hosszúságban cipzárral nyitható hordtáskában szállítható. A Prémium Roll-up állvány felállítása egyszerű, szakértelmet nem igényel. Beltéri használatra ajánljuk.
A szerkezetek szürke alumínium színben kaphatóak, viszont 88cm szélességben fekete színben is választható.
Hosszabbító rúd vásárlásával a magassága növelhető 250/300 cm-ig.
BannerUp Plus Roll-upok spot lámpával még szebben kiemelik a grafikát.

Szélessége: 88/100/120 cm

Magassága: 212-250/300 cm

Twin Plus kétoldalas szerkezet

Termék Ár
Twin Plus 85 kétoldalas Roll-up szerkezet
28.000,- Ft
Twin Plus 100 kétoldalas Roll-up szerkezet
34.000,- Ft
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra
8.000,- Ft/ m²

A TWIN PLUS Roll-up molinótartókkal sokféle helyszínt és eseményt tehet izgalmasabbá. Minden oldalról felkelti a figyelmet egy kiállításon vagy rendezvényen.

Szélessége: 85/100 cm

Magassága: 200 cm

Javasoljuk, hogy a  Roll-up molinótartót egészítse ki egyéb különleges reklám eszközökkel, hogy még hatásosabb legyen a kiállítási standja. A hatékony reklám jellemzője, hogy minél több irányból tudja megközelíteni az érdeklődőt. Egy sokoldalú, mobil standhoz hozzátartozik a prospektustartó állvány, az információs pult, és a sajtófal is. A kiállítási standjához a felsoroltak mellett még a rendelkezésére állhat többek között: reklámzászló, térelválasztó paraván, fali szórólaptartó, világító LED fal és kínáló pult.

Reklámokba botlunk a nap folyamán annyiszor, ahányszor azt el sem tudjuk képzelni, mégis, ha kérnék, akkor keveset tudnánk felidézni belőlük.
Azonban vannak olyan eszközök, melyek rendkívül figyelemfelkeltőek, ilyen például egy jól megválasztott Roll-up molinótartó. De milyen is legyen az a hatásos Roll-up?
A Roll-up alapvető előnye, hogy szerkezete könnyű, mobil és cserélhetők a nyomatok. Nem érdemes a legkedvezőbb árú terméket választanunk, mert meg fogjuk bánni, ha pár hét múlva sérült állvánnyal kell kiállnunk a közönség elé. Válasszunk olyat, ami minőségi anyagok felhasználásával készült, stabil, plusz tartozékokkal rendelkezik és könnyen cserélhető benne a grafika, így hosszú távú befektetést jelent.

Az igazán hatásos Roll-up molinótartó nemcsak megjelenésével, de tartalmával is hatással van az ügyfelekre. A siker egyik alapfeltétele a jó marketing.
Éppen ezért fontos odafigyelni a legapróbb részletekre is, hiszen az egész kivitelezés összhangja lesz hatással az emberekre. Lássuk, milyen technikai, grafikai kivitelezésre kell ügyelni egy megnyerő molinótartó reklám érdekében?
A Roll-up színvilága, grafikája és szövege annyira meghatározó, hogy akár többszörösét is eredményezheti a cég, termék vagy szolgáltatás iránti érdeklődésnek, azonban ez sajnos arra is vonatkozik, hogy a negatív hatás is sokszoros lehet, ha nem ügyelünk a minőségre.
A stílus, szemléletmód, betűtípus, üzenet mind befolyásolja a marketingeszköz megjelenését, ezért fontos, hogy ezek egymás kiegészítő elemei legyenek reklámfelületének. 

Akár az irodájában is lehet egy dekoratív posztertartó molinó. Üzlethelységében lehet egy különleges reklám felület, amelynek az üzenetét, designját könnyedén cserélgetheti. Rendezvénytermében egy aktuális információkat tartalmazó plakátként is funkcionálhat a Roll-up. Sajtótájékoztatókon háttér elemnek is ideális, ha több molinótartót egymás mellé helyez. Előadó termében használhatja műsorismertetőnek is Roll-upját.

A Marc Bric kiváló svéd minőségének köszönhetően a molinó tartók –ellentétben az olcsóbb Roll-upokkal -ténylegesen egyenesen állnak, így egymás mellé sorolhatóak, ezáltal hosszabb reklámfelületet is létrehozható velük a kiállítási standunknál. Egy másik kiállításon pedig ugyanezeket a Roll-upokat akár egyesével is fel lehet használni újabb nyomtatás nélkül.

A Mark Bric Roll-upok akár 3 méter magasságig is bővithetők. A nagyságuk által ezek a molinótartók feltűnőbbek, kiemelkednek a többi ilyen rendszerhez képest.

Körbejárható stand esetére rendelhető kétoldalas Roll-up is, így minden oldalról felkelti a figyelmet egy kiállításon vagy rendezvényen.

A Roll-up molinótartókat még feltűnőbbé teheti, ha a hozzá rendelhető spot lámpákkal is kiegészíti reklámfelületét. Továbbá még sokoldalúbbá teheti kiállítási standját SwingUp prospektus tartóinkkal, recepciós pultjainkkal, és egyéb termékeinkkel.

Fontos a Roll-up grafikák megfelelő nyomtatása, hogy minden rajta szereplő szöveg, ábra tökéletes minőségű és jól látható legyen, ezzel még inkább megragadva az embereket. Roll-up grafikák és nyomatok tervezésével, készítésével javasoljuk forduljon hozzánk!