Menü Bezárás

Kültéri kiállítási rendszerek

Strandzászlók

Kültéri rendezvények, elengedhetetlen kelléke a strandzászló. Cégünk minőségi angol strandzászlókat („beach flag„-eket) forgalmaz, csepp és két féle uszony formában. A prémium minőségű modellek zászlórúdja erős, rugalmas, üvegszálas anyagból készül. Rögzítésükhöz többféle talp alakzatból választhat. A zászló nyomtatást és varrást kedvező áron, rövid határidővel valósítjuk meg.

  • Rugalmas zászló rendszer kültéri/beltéri megjelenéshez
  • négy méret közül választhat
  • Minden zászló rúd három különböző alakú zászlót képes befogadni
  • Legfeljebb 29 km/h szélsebességgel tesztelve
Termék Méret Ár
PM Standard 290 strandzászló rúd
290 cm
7.700,- Ft
Nyomtatás "cápauszony" kivitelben, varrással
200 x 55 cm
11.500,- Ft
PM Standard 350 strandzászló rúd
350 cm
8.700,- Ft
Nyomtatás "cápauszony" kivitelben, varrással
260 x 60 cm
15.500,- Ft
PM Standard 450 strandzászló rúd
450 cm
10.700,- Ft
Nyomtatás "cápauszony" kivitelben, varrással
340 x 80 cm
28.000,- Ft
Acél talp (4 kg)
30 x 30 cm
9.600,- Ft
X- Talp (összecsukható) rotátorral
8.500,- Ft

Fabric Textil PopUp

Termék Ár
Fabric 3x2 (227 x 152 cm) egyenes sajtófal
63.500,- Ft
Fabric 3x3 (227 x 227 cm) egyenes sajtófal
76.500,- Ft
Fabric 3x4 (227 x 301 cm) egyenes sajtófal
95.500,- Ft
VD 3x5 (227 x 377 cm) egyenes sajtófal
137.500,- Ft
Nyomtatás tépőzár varrással
10.000,- Ft/m²
Kedvező időjárás esetén kültéren is alkalmazható a praktikus textil borítású sajtófal.
A sajtófal stabilitása növelhető 3-4 db 5 kg-os homokzsákkal.
A textil fal közkedvelt kiállítási eszköz például maraton futásoknál, Balaton Soundon, és egyéb fesztiválokon.
A leadott grafikát sűrű szövésű 210g/m² textilanyagra digitális eljárással nyomtatjuk, és 5 cm széles felvarrott tépőzár szalaggal rögzítjük a szerkezetre.

Megállító táblák

Termék Ár
Megállító tábla A1 szerkezet
29.000,- Ft-tól
Nyomtatás UV-álló Roll-up hordozóra
9.000,- Ft/m²

Alumínium pattintható keretrendszerű megállító tábla szélvédett vagy beltéri használatra. A plakátot plexi előlap védi a karcolásoktól. A hátlemez műanyag vagy préselt farostlemez.

"A" Bannerek

Termék Méret Ár
Monsoon 150 kültéri "A" Banner
150 x 100 cm
41.700,- Ft
Molinó nyomtatás, gyűrűzve
150 x 100 cm
14.000 Ft/ oldal
Monsoon 250 kültéri "A" Banner
250 x 100 cm
56.700,- Ft
Molinó nyomtatás, gyűrűzve
250 x 100 cm
21.000 Ft/ oldal
Monsoon 300 kültéri "A" Banner
300 x 125 cm
64.700,- Ft
Molinó nyomtatás, gyűrűzve
300 x 125 cm
31.000 Ft/ oldal

A nagy formátumú, minden időjáráshoz használható, kétoldalas kültéri „A” keretes bannerek a nevüket a formájukról kapták. Az alumínium keret biztonságosan rögzítve van a talajhoz a mellékelt vezetőcsapokkal. A nyomatok bármikor cserélhetők a szerkezetben, így ez ideális költséghatékony megjelenítési megoldás, amely többször is használható. Körülbelül 29-38 km/h szélnek is ellenáll. Ideális sporttalálkozókra, ünnepségekre, fesztiválokra, nyílt napokra, vagy céges rendezvényekre.

A meleg, napos idő kifejezetten kedvez a kültéri események megszervezésének. Ilyenkor számos alkalom nyílik arra, hogy kihasználjuk a szabadtér adta lehetőségeket. Készülhet látványos installáció a különleges reklámeszközökkel, választhatunk speciális helyszínt vagy szervezhetünk rendhagyó programokat is a kültéri kiállítási standunkhoz, amelyekhez a hely mérete nem akadály, így az átlagosnál több vendéget is meghívhatunk. Céges csapatépítőknél elhelyezhet információkat megállítótáblákon vagy a kreatív játékok részeként is bevonhat különleges reklámeszközöket, mint például a szerencsekerék. Kültéri sajtótájékoztatókhoz elengedhetetlen kellékek közé tartoznak a textil sajtófalaink. Strandját kidíszítheti beach flag strandzászlókkal, fesztiváljain a reklámeszközeink segíthetik az útbaigazítást és a program ismertetését is.
Ha nem tervezünk extrém körülmények közé installálni, akkor a kültéri kiállítási standon helyet kaphat a popup pult, ami mellet nagyszerűen megfér egy látványos molinótartó vagy figyelemfelkeltő rollup is. A textil sajtófalat semmiképpen se felejtsük ki a repertoárból, ennek mindig nagy sikere van, amit szeles idő esetén homokzsákokkal stabilizálhatunk is. A kültéri megoldások között olyan speciális állványrendszereket is kínálunk megrendelőinknek, amelyek kreatívan párosíthatóak a beltéri mobil displayekkel, ugyanakkor a kültéri viszonyokhoz is alkalmazkodnak. Ilyen kültéri reklámeszközök például a beach flag strandzászlók, a textil popup falak, a megállító táblák, az információs táblák, a szerencsekerék játékok, a kínáló pultok, a prospektustartók, az összehajtható asztalok, és a reklámkockák is.

A kánikula idején sokkal jobbak a szabadtéri rendezvények. A kiállítási standok sokkal hangulatosabbak beach flag strand zászlókkal övezve. A strandzászlók akár vízparton, akár a városban, szélfúvás közben is felhívja a figyelmet a termékére. Beach flagjét kiegészítheti akár prospektustartóval vagy kültéri textil sajtófallal is. Termékeink segítségével egy komplex reklám standot építhet a szabadban is!

A nyár a fesztiválok ideje, melyeken rengeteg ember fordul meg, és egy igazán kreatív marketinges csapat nem hagyhatja ki ezt a lehetőséget cégük termékeinek, szolgáltatásainak reklámozásra.
Kültéri textil sajtófalainkkal és az Ön elképzelésével garantált lesz a siker! A sajtófalak kiváló alapanyagokból készülnek, így az időjárás viszontagságait is remekül bírják. Kifejezetten kültéri használatra kialakított popupjaink strapabíró és stabil szerkezetek, melyeknek használata is rendkívül egyszerű. Csupán néhány percet vesz igénybe a textil sajtófal felállítása.
A kültéri textil sajtófalak, amellett, hogy nagyon praktikusak, rendkívül kedvező áron vehetők igénybe. Így nem csupán egyszerűen, hanem olcsón tudja hirdetni termékeit, szolgáltatásait a fesztivál szezonban is. A látványos, színes grafikákkal felkelti a rendezvények résztvevőinek figyelmét a mobil standja iránt, így a siker garantált!
Ha Ön is szeretné, hogy terméke vagy szolgáltatása több száz emberhez eljusson, keressen fel minket, és bízza ránk a kültéri sajtófalat! Továbbá egészítse ki a látványt egyéb reklámeszközeinkkel is: hostess pulttal, strand zászlóval, kültéri információs táblával.

A sajtótájékoztatókban az az izgalmas, hogy sosem lehet tudni, éppen hol, mikor és milyen körülmények között rendezik meg őket. Háttérfalra viszont mindig szükség van.
Szinte végtelen lehetőségek sora áll a szervezők rendelkezésére ahhoz, hogy egy ilyen eseményt emlékezetessé tegyenek. Hagyományos, büféasztalos fogadással egybekötött rendezvény éppúgy lehet, mint egy vidámparkba helyezett, extrém kirándulás. Reklámeszközökre viszont mindig szükség van.
Mindenre érdemes felkészülni tehát. A kültéren megrendezett sajtótájékoztatók esetében is szükség van olyan kihelyezésekre, sajtófalakra, amelyek feltűnőek, de ellenállnak az olyan akadályoknak, mint a szél, egyenetlen talaj vagy esetleg az eső.
Az általunk forgalmazott kültéri textil sajtófalakkal nem kell lemondani a látványos jelenlétről akkor sem, ha a sajtótájékoztató szabadban kerül megrendezésre. Ezekkel az elemekkel nem fog elveszni a térben, az érdeklődők figyelmének központjába kerül.
Keressen minket bátran, és használja minden alkalommal kültéri textil sajtófalainkat, illetve egyéb kültéri rendszereinket, mint például a beach flag strandzászlót, a kínáló pultot, vagy a szórólaptartó állványt.

Ha beköszönt az ősz, azzal véget vet a klasszikus értelmében vett fesztivál szezonnak. Ennek ellenére persze még mindig több száz rendezvény van országszerte, melyek képesek akár több száz vagy több ezer embert megmozgatni. De a különböző borfesztiválok, kulturális rendezvények és falunapok még így is számos lehetőséget tartogatnak.
A kültéri textil sajtófalak például kettős funkciót töltenek be. Egész napos reklámot biztosítanak a résztvevőknek, akik így értesülhetnek a rendezvény szponzorairól és a résztvevő cégekről. Ha jól érezték magukat, akkor azokról a vállalkozásokról is sokkalta jobb véleménnyel lesznek, melyek logói vagy reklámjai a sajtófalon kaptak helyet. A másik lehetőség maga a sajtó, ami segít eljuttatni az itt készült felvételeket az ország legtöbb pontjára. Ezeken a képeken, interjúkon, videókon mind szerepelni fognak azok a reklámok, melyek a sajtófalon kaptak helyet. Válassza Ön is a kültéri textil sajtófalakat, ha az igényes megjelenés mellett a hatékony reklámozást is fontosnak tartja. Továbbá válasszon a többi reklámeszközeink közül is, mint például a megállítótábla, információs pult, prospektustartó.

A nagy fesztiválszezon végével, ahogy a nyár és vele együtt a jó idő is búcsút int nekünk, a rendezvények jellemzően fedett helységekben kerülnek megrendezésre, ám ez nem azt jelenti, hogy nincsenek kültéri események. Nagyon is vannak, sőt, a tél zsúfolt csak igazán a karácsonyi vásárokkal! A kirakodóvásárok megkívánják a nyílt tereket, egy ilyen eseményre pedig valami igazán nagyszabású ötlettel kell előrukkolni a mobil standunkhoz.
Ilyenkor szükség van olyan – már jól ismert – reklámeszközökre, mint amilyen a sajtófal, az információs pult, a molinótartó, vagy éppen a prospektustartó állvány. Látványos megoldás lehet például egy kültéri textil sajtófal, ami mellet biztosan nem lehet elmenni szó nélkül. A dekoráció készülhet igazi, karácsonyi témában, hófödte tájakkal a háttérben, világító füzérekkel díszítve.
Nálunk minden prezentációs eszközt megtalálhat, ami egy kültéri rendezvényre szükséges lehet! Forduljon hozzánk bizalommal, ha téli, kültéri termékekre van szüksége, és béreljen minőségi prezentációs eszközöket!