Menü Bezárás

Prospektustartók

ZigZag 

Hordozható szórólaptartó-állvány. Alumíniumból és plexi lapokból készült. Összecsukható, két oldalas, 6 db A4 rekesszel (tálcával) van ellátva. Stabil, 140cm magas minőségi állvány. Összecsukhatóságának köszönhetően minimális helyigénye van, alumínium hordtáskában szállítható.

Termék Ár
ZigZag prospektustartó - állvány gyöngyvászon hordtáskában
39.000,- Ft
ZigZag prospektustartó - állvány alumínium hordtáskában
49.000,- Ft

Columbia

Termék Ár
Columbia prospektustartó - állvány hordtáskával
52.000,- Ft

SwingUp

Termék Ár
SwingUp prospektustartó - állvány gyöngyvászon hordtáskával
71.800,- Ft
SwingUp prospektustartó - állvány gyöngyvászon, gurulós hordtáskával
99.700,- Ft
FlexiFrame képkeret csatlakozó modulokkal
6.800,- Ft

A SwingUp praktikus, exkluzív megjelenésű 5 tálcás, A4-es szórólaptartó-állvány az általunk képviselt svéd Mark Bric cégtől. Az állvány összecsukható a prospektusokkal együtt. Minden eleme fémből készült, ennek köszönhetően stabil, tartós szerkezet, 5 év garanciával. Ezüst szürke és fekete színben választható. Bélelt gyöngyvászon hordtáskával kapható. Rendelhető kiegészítő az eszközre illeszthető, A4 méretű képkeret tartóval, amely méginkább felkelti célcsoportja figyelmét.

Ahol cége képviselteti magát, ott hazavihető szórólapokra van szükség, ahhoz pedig prospektustartó állványra. Irodájában és üzlethelységében is nélkülözhetetlen a prospektustartó, hogy az oda betérők vihessenek magukkal információkat a reklámozott termékéről. Rendezvényén is ideális reklámeszköz egy szórólaptartó állvány, hogy a vendégeknek otthon is legyen anyaga cégéről. Sajtótájékoztatón és előadáson prospektustartó állványán elhelyezhet műsorról egy összefoglalót. 

Sokan talán nem is gondolnák, de a prospektus az egyik leghatékonyabb módja az információ átadásnak. Nagyon sok vásárló, beszerző van, aki a prospektusok alapján választ, ezek tartalma és megjelenése befolyásolja leginkább őket a döntéshozatalban. Éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy a prospektusoknak minőségi tároló eszközük is legyen.
A SwingUp prospektustartó állványok elegáns megjelenésükkel és címtartó fejrészükkel, ahova akár figyelemfelkeltő grafikát is tehet. A SwingUp prospektustartó állvány legnagyobb előnye könnyű hordozhatóságában, valamint egyszerű felállításában rejlik. Nem kell bajlódnia a prospektusok elhelyezésével sem, mert már az irodában elrendezheti azokat.
Kiváló kiegészítője a Mark Bric hordozható display rendszerek teljes skálájának. Az 5 polcos prospektustartó állvány pillanatok alatt szétnyitható.
A SwingUp prospektustartó állványnál igényes kivitelezés és időtálló formaterv párosul a kiváló minőséggel, tartóssággal, garantálva a hosszú élettartamot napi használatban is.
Ha profi prospektustartóra van szüksége, válassza a SwingUp prospektustartónkat!

A prospektustartó a reklám fontos eszköze, hiszen ha egy terméket szeretnénk eladni, akkor fontos, hogy megfelelő körülményeket teremtsünk az eladás számára. A prospektustartó tökéletesen alkalmazható különböző kiállításokon, bemutatókon, kiállítási standokon, vagy üzleti bemutatókon.
Az emberek szeretik a prospektustartókon található és elvihető, bemutató jellegű füzeteket, örömmel forgatják, olvasgatják őket. A SwingUp prospektustartó nagy előnye, hogy összecsukható, ezért bármikor, bárhol, egyetlen mozdulattal telepíthetjük. Rengeteg helyet biztosít a reklámanyagok elhelyezésére, és a SwingUp dizájnja is tökéletesen megfelelő a mai kor marketing fogásainak.
Cégünk színvonalas prospektustartókat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy ne egy asztalra kelljen kitennie a reklámanyagokat, ahol könnyedén szétszóródhat, hanem rendezetten helyezhesse el őket. Ezeket a termékeket nem csak a praktikusság és a hatékonyság jellemzi, hanem a megfelelő árfekvés is.
Vásároljon Ön is prospektustartót, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!