Menü Bezárás

Recepciós, információs, és kínáló pultok

Noxed

Termék Ár
2x2 Noxed pult szerkezet hordtáskával
68.000,- Ft
Nyomtatás matt laminálással (94,5 x 200 cm)
22.000,- Ft
A PopUp Noxed pult nagyméretű, ívelt pulttetővel rendelkező, stabil, nagy teherbírású, alumínium szerkezet. A pulttető ketté hajtható, ezért szállításkor kis helyet foglal. A nyomat a front oldalról hátra ívelően, mágnesszalaggal rögzíthető a szerkezethez. A kreatívot, fényzáró PopUp anyagra nyomtatjuk, amit laminálással teszünk ellenállóvá a szennyeződésektől.
Mérete: 126 cm (Sz) x 45 cm (Mé) x 100 cm (Ma)
Kiterített grafika mérete: 200 x 94,5 cm

LightBox Counter - a világító pult

Termék Ár
LightBox Counter
88.600,- Ft
Gyöngyvászon hordtáska
10.000,- Ft
Front oldal nyomtatása, szilikonszalag felvarrás
16.000,- Ft
Hátoldali "Blockout" fényzáró nyomat, szilikonszalag felvarrás
9.000,- Ft

Remek alternatívája a hagyományos fogadásnak a megvilágított, szerszám nélkül összeszerelhető LightBox Counter. A pult erős és vastag alumíniumból készült, amely biztosítja annak kiváló minőségét és hosszú élettartamát. A termék összeszerelése szerszám nélkül történik és mindössze néhány percet vesz igénybe. A szilikonszalagra szerelt nyomat és LED izzók garantálják a grafikai nyomat lenyűgöző hatását. 

Mérete: 108 x 103 x 29 cm

MarkBric Display pultok - 5 év garanciával

Termék Ár
Mini Counter szerkezet vállpántos hordtáskával
118.000,- Ft
Midi Counter szerkezet hordtáskával
183.000,- Ft
Maxi Counter szerkezet hordtáskával
194.000,- Ft
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra matt laminálással
11.500,-Ft/m²

A Mark Bric gyártó által forgalmazott Counter-család előnye a masszív felépítmény az alumínium vázas szerkezetnek köszönhetően. Hosszú távon használható, megbízható szerkezet.  A kinyomtatott és laminált kreatív egyszerűen, mágnesszalaggal rögzíthető a váz szerkezetéhez. Könnyen, percek alatt összeállítható szakember és szerszám nélkül is. Az ára tartalmazza a gyöngyvászon hordtáskát.

Az alábbi méretekben elérhető:

Termék Szélesség Mélység Magasság
Mini Counter
685 mm
295 mm
1035 mm
Midi Counter
1240 mm
460 mm
905 mm
Maxi Counter
1410 mm
580 mm
895 mm

MarkBric ISObar - a bővíthető pultrendszer

Termék Ár
ISObar Starter - induló modul
224.800,- Ft
ISObar Extension - bővítő modul
185.500,- Ft
ISObar End - záró modul
177.500,- Ft
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra matt laminálással
11.500,-Ft/m²

A végtelenségig bővíthető egyenes és íves variációban szerelhető. Ideális megoldás egy exkluzív megjelenéshez. Stabil, terhelhető, és megbízható alumínium váz szerkezettel rendelkezik. Szakember és szerszám nélkül össze szerelhető. A kreatív mágnessel rögzül a váz szerkezethez, így bármikor könnyen cserélhető a dekoráció. A felső pulttető ezüst szürke színű.

A recepciós, információs, és kínáló pultok számos eseményt és helyszínt tehetnek teljesebbé. Rendezvényen elengedhetetlen a kellék a recepciós pult, amely az elején az invitálás kiindulópontja, a végén pedig az ajándékok helye. Sajtótájékoztatókon mindig szükség van egy információs pultra, amelyen az eseményről szórólapokat is tarthat. Céges csapatépítő programokon gócpont lehet a műsor ismertetéséhez az információs pult. Előadó termekben is rendszeres reklámeszközök a pultok. Üzlethelységben a kínáló pult felhívhatja a figyelmet a termékére. Irodában a recepciós pult az első, amit a betérő ügyfél meglát. Kiállítási standokon pedig a látogatókkal való kommunikáció fő helyszíne.

Tegye teljessé a mobil standját! Pultjait egészítse ki egyéb különleges reklám eszközzel, hogy még sokoldalúbb legyen a kiállítási standja. Egy hatásos mobil standhoz hozzátartozik a sajtófal és a prospektustartó állvány is. A kiállítási standjához további termékek is hozzájárulhatnak a kívánt hatás eléréséhez, mint például Roll-up molinótartó, plakáttartó poszterkeret, reklám zászló, térelválasztó paraván, fali szórólaptartó, világító led fal és a textil sajtófal

Azok, akik gyakran járnak olyan rendezvényekre, ahol több cég is megjelenik, tudják, hogy mennyire könnyen el tudja rabolni egy-egy stand a közönséget. Legyen az Ön standja az!
Információs pultjaink az Ön ízlésére, igényeire szabva kerülnek megalkotásra, de mindeközben figyelembe vesszük azt is, hogy a lényeget, a figyelemfelkeltést is bőven kielégítse. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az információs pult, hogyha szeretne érdeklődőket látni körülötte!
Az elegancia is fontos? Az információs pult akkor is remek megoldás! Áramvonalas megjelenéssel, modern vonalakkal olyan forma hozható létre, amely már önmagában is minőséget sugall. A rákerülő grafika ezt már csak fokozza. Bízza ránk, és nem fog csalódni!

A Mark Bric a SnapUp – Popup sajtófalak mellé kínálja az információs, recepciós pultokat, bőröndöket és recepciós asztalokat.
A bőröndök nagyon praktikusan használhatóak, elsősorban a szállítás és tárolás a funkciójuk, de könnyen recepciós pulttá alakíthatóak.
A kináló pultok – SnapUp Mini Counter, SnapUp Reception Desk – elegáns megjelenést bíztosítanak különböző rendezvényeken, kiállításokon.
Kisebb polcos és brossúra tartó pultoktól a teljes értékű recepciós asztalokig tart a kínálat.

A könnyedén felállítható ISObar pultok lehetőséget adnak Önnek az egyéni kiállítási stand megalkotására. Az ISOframe családból származó ISOBar Counter segítségével bármilyen hosszú információs pultot kialakíthat, amelyen hosszú, egybefüggő grafikával lélegzetelállító hatást érhet el. Az ISObar Counter elemekből összeállítható mivolta miatt tetszés szerint formálhatja hosszúságát, amit a következő rendezvényéhez újra átalakíthat, mindig az adott mobil standjának méretéhez igazodva. Az ISObar pultok lehetnek ívesek, egyenesek, vagy akár ennek a két opciónak a kombinációja is. Az egyik legkorszerűbb reklámeszköz segítségével számtalan verzió áll a rendelkezésére a megfelelő pult megalkotásához.
Legyen korszerű, prémium kategóriás információs pultja, rendeljen ISObar Countert!

Aki információs pultot választ a promócióhoz, szeretné a lehető legprofibb minőségben kivitelezni, illetve grafikával bemutatni a cég arculatát, hiszen ez is kiváló eszköze a reklámnak. Az információs pult tervezésének első lépése a használni kívánt képek minőségének ellenőrzése. Értelemszerűen, azok a képek, amelyek alacsony felbontásúak, a nyomaton is homályosak lesznek. Tehát a kép minősége kulcsfontosságú a minőség szempontjából! A segédleteknél a takarásba kerülő felületekre nem javallott szöveget vagy logót helyezni, ezeket csupán háttérgrafikával érdemes kitölteni. A lágy színátmeneteknél esetleg fellépő lépcsőzetességet úgy tudjuk elkerülni, hogy a színátmenet rétegére 2-3 százalékos zajt alkalmazunk. Az adott termék pontos méreteit szükséges ellenőriznünk, és a kívánt grafikát 1:1 méretarányban érdemes előkészítenünk, figyelembe véve a kifutókat és a takarásba eső felületeket. Az a legjobb, ha a grafika befoglaló mérete megegyezik a kiadványszerkesztő programban beállított oldalmérettel, és nem egy tetszőleges méretű lapra kerül.
Ha szeretné profikra bízni az információs pult tervezését és kivitelezését, javasoljuk vegye igénybe szolgáltatásainkat!