Menü Bezárás

Molinótartó-állványok

BannerRail alumínium posztertartó

Molinotarto_Mobildisplay-01
Termék Ár
BannerRail 80 - 114 cm sínpár
9.500,- Ft
Pattintós sín 228 cm
8.800,- Ft
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra
8.000,- Ft/ m²

Plakátok, poszterek, és molinók ragasztás nélkül, egyszerűen rögzíthetők ebben az alumínium sín profilban.
A sínbe helyezhető fül segítségével akasztható fel, vagy önálló MultiMaster állványra is erősíthető.

MultiMaster állvány

Termék Ár
MultiMaster szerkezet hordtáskával
33.300,- Ft
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra
8.000,- Ft/ m²

Háromlábú állvány, mely ideális poszterek, plakátok, molinók felhelyezésére, a fenti BannerRail pattintós sín segítségével. A magassága állítható 3 méterig az alsó- és felső- sínrögzítő mozgatásával. Ennek köszönhetően nagyon praktikus mobil eszköz háttérfalnak, fotó falnak, vagy recepciós pultok mögé.

Telescope Tension Banner

Molinotarto_Mobildisplay-08
Termék Ár
Telescope Tension Banner 240 szerkezet hordtáskával
44.800,- Ft
Telescope Tension Banner 300 szerkezet hordtáskával
68.800,-Ft
Nyomtatás 510 gr PVC bannerre
8.500,- Ft/ m²

A teleszkópos molinó állvány állítható 133-300 cm szélességben és 100-246 cm közötti magasságban.
Ez a nagyméretű reklámhordozó kétoldalas kivitelben is rendelhető.
Kedvező árának és egyszerű kezelésének köszönhetően kedvelt fotóháttér rendezvényekre, partikra, esküvőkre.

A molinótartó állvány gyorsan összerakható felületet biztosít külső és belső helyszínre egyaránt. Igen költséghatékony módszer, hiszen a molinótartó állványon kedvünk szerint cserélgethetjük a grafikákat, így az állvány számos különféle eseményen megállja a helyét. Szétszerelése pillanatok alatt kivitelezhető, a szállítása egyszerű.

Legyen szó egy szakmai kiállításról, vagy a vállalkozás általános népszerűsítéséről, a tulajdonosok a pozitív benyomás elérésének érdekében minőségi nyomtatott szóróanyagokat és posztereket készíttetnek. Mivel ezen marketingeszközök legyárttatása is kiadásnak számít, a vállalkozások tulajdonosai szeretnék megőrizni a nyomtatott anyagok hibátlan állapotát, legfőképp, ami a posztereket illeti, hiszen ezekért igencsak magas árat kell fizetni. Szerencsére számos megoldás létezik a poszterek védelmére, de mind közül a posztertartó állványok bizonyulnak a legideálisabb megoldásnak.
A posztertartó állványok gondoskodnak arról, hogy a nagyobb, nyomtatott anyagok megőrizzék hibátlan állapotukat, így a nyomdai költségek nem mennek veszendőbe rövid időn belül. A posztertartó állványokhoz nincs szükség speciális felszerelésre, egyszerűen összeállíthatóak, így még olyan helyeken is lehet népszerűsíteni a vállalkozást, ahol nem áll rendelkezésre fal a poszterek felhelyezéséhez.

Kis és nagy felületű hirdetményekhez egyaránt alkalmas, olcsó, könnyen beszerezhető, esztétikus, egyszerűen el lehet helyezni bárhol, bármikor ki lehet cserélni a plakátot, továbbá tartós, alumínium szerkezetű. A falra akasztva és a mennyezetről lelógatva is használhatjuk a posztersíneket, így könnyedén variálhatjuk reklámfelületeinket az alkalomnak és a helyszín speciális sajátosságainak megfelelően.

A molinók hasonlóak, mint a hagyományos hirdetések, azzal a lényeges különbséggel, hogy ezek speciális, szövet alapú anyagra készült reklámok.
Előnyük elsősorban abban áll, hogy különféle méretekben készülnek, így a legkisebb, akár oldalnyi mérettől kezdve az egész házfalnyi nagyságú reklámok, hirdetések is megvalósíthatóak a segítségükkel. A molinók másik nagy előnye a tartósságukban rejlik, hiszen ennek a speciális anyagnak a segítségével bárhová kihelyezhetők, úgy, hogy nem igényelnek különleges borítást, védő üveget vagy egyéb olyan óvintézkedést, melynek védenie kellene őket az időjárás viszontagságaitól vagy a vandáloktól.
A molinók a mai fejlett nyomdatechnikának köszönhetően tartós, élénk színekkel és jól látható formákkal megtámogatott reklámokat, hirdetéseket képesek reprezentálni. Kiváló választás kiállításokon, promóciók kiegészítéseként.