Menü Bezárás

Roll-up rendszerek: a Classic roll-up

rollup rendszerek

A roll-up rendszerek legegyszerűbb változatával is sokat tehet a vállalkozása felvirágoztatásáért. A reklámot ne bízza a véletlenre, használjon mobil molinót!

Az ideiglenes kitelepülések helyszínén kötelező olyan reklámeszközöket használni, amik segítenek a figyelem felkeltésében. Az érdeklődők bevonzása a legfontosabb információk közvetítésével kezdődik. A feltűnő reklám egy roll-up molinó felületén szembetűnő formában jelenik meg.

A klasszikus roll-up rendszerünk a Classic nevet kapta, ez az alap reklámeszköznek felel meg. Kinek ajánljuk ezt a modellt? A legegyszerűbb, mégis hatékony eszközről van szó, ami a feladatát maradéktalanul teljesíti.

A könnyen felállítható állványon két méter magasságú, kifeszített felületen kap helyet a grafika. A megfelelő helyen felállítva kikerülhetetlenül szembe ötlik az arra járóknak. A roll-up rendszer ezzel megtette a feladatát és segítette az információ átadását.

Ha nincs még ilyen reklámeszköze, szerezzen be legalább egyet és használja a vállalkozása építéséhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .