Menü Bezárás

LightBox világító LED falak

BravoLed - minőségi szerkezet

Termék Ár
Bravo LED - LightBox 100 x 200 cm
118.800,- Ft
Bravo LED - LightBox 100 x 250 cm
148.800,- Ft
Konnektor
2.000,- Ft
Nyomtatás, szilikonszalag felvarrás
15.500,- Ft/m²
LightBox hordtáska
12.000,- Ft

A LightBox prémium minőséget és egy új vizuális élményt nyújt a hordozható reklámfalak palettáján. Az igényesen megtervezet grafika belső LED világítással jobban felkelti a látogatók figyelmét.

Egyoldalas grafika esetén hátsó nyomat (ún. „Blockout” fekete fényzáró anyag) szükséges, ára 8.000,-Ft/m²!

Mérete: 100 cm x 200/250cm

MarkBric ISOframe LightBox - prémium szerkezet

Termék Ár
MB LightBox 100 x 200 cm szabadon álló
372.300,- Ft
MB LightBox 150 x 200 cm szabadon álló
430.300,- Ft
MB LightBox 200 x 200 cm szabadon álló
540.300,- Ft
MB LightBox 300 x 200 cm szabadon álló
625.300,- Ft
MB LightBox 100 x 200 cm falra szerelhető
288.500,- Ft
MB LightBox 150 x 200 cm falra szerelhető
344.500,- Ft
MB LightBox 200 x 200 cm falra szerelhető
450.000,- Ft
MB LightBox 300 x 200 cm falra szerelhető
529.500,- Ft
Nyomtatás, szilikonszalag felvarrás
15.500,- Ft/m²

A svéd Mark Bric gyártmányú ISOframe LightBox összeszereléséhez nincs szüksége szerszámhoz. Egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető. Bővíthető további LightBox-szal vagy ISOframe Wave kiállítási stand modulokkal, így még látványosabá teheti a bemutatkozást, prezentációt.

Két verzióban ajánljuk:

  • falra szerelhető belső LED világítással
  • szabadon álló egy, vagy kétoldalas dekorációval, sorolható, összeilleszthető az ISO kiállítási rendszerrel

Egyoldalas grafika esetén hátsó nyomat (ún. „Blockout” fekete fényzáró anyag) szükséges, ára 8.000,-Ft/m²!

Az igényesen megtervezet grafika belső LED világítással jobban felkelti a látogatók figyelmét.

Tűnjön ki a konkurenciák közül a világító LED fal segítségével! A világító LightBox fal már távolról is magához vonzza a tekinteteket. A világító Light Boxnál a LED lámpák előnye nem csak a fénnyel járó kiemelés, hanem a világító fal plakátja is jobban életre kell. A színek intenzívebben pompáznak, a képnek nagyobb mélysége lesz! A LightBox különböző méretekben kapható: 100×150 cm-től akár 250x250cm-ig. A világító LED falak egymás mellé sorolhatóak, így a LightBox akármilyen hosszúra bővítheti a reklámfelületét. A Mark Bric által forgalmazott LED fal a speciális ISOframe rendszernek köszönhetően egyszerűen összeszerelhető. Könnyedén variálhatóak a világító fal elemei, akár kiállításról kiállításra.

Tegye kiállítási standját sokszínűvé. A reklámeszközök kombinálásával hatásosabbá teheti terméke promótálását. A világító LightBox fal mellé elhelyezhet prospektustartót. A szórólaptartó állvány mellé információs pultot és megállítótáblát is használhat tájékoztatásra. Egy világító totemoszloppal még távolabbról is felhívhatja termékére a figyelmet. A lámpákkal megvilágított Roll-up, PopUp, és a LED fényekkel ellátott kínáló pulttal még gazdagabbá válhat a kiállítási standja. 

A kiállítások, vásárok, és expók közös jellemzője a verseny egymással. Mindenki a vendégek figyelmét szeretné elérni, ezért mindenki megpróbál kitűnni a legjobb reklámeszközökkel. A konkurencia kikényszeríti a cégekből, hogy egyre látványosabb kiállítási standokkal álljanak elő, melyek esztétikailag is kifogástalanok. Ilyen reklámeszköz a világító LED fal is.

A világító LED fal alapjában véve a kívánatos vizuális hatást segíti elő. A LightBox világító felülete távolról is észrevehető, amellyel oda lehet vonzani a tekintetet. A már korábban ismert utcai reklámok világát hozzá el a LightBox egy mobilis, könnyen összeállítható formában. A kiállítások standok világában a világító LED fal a profi megjelenést jelöli, és emiatt vonzza még a sajtó képviselőit is. A mai modern technikával készült LightBoxok felállítása szerencsére már nem lehet akadály, hiszen roppant egyszerűen és gyorsan kivitelezhető.
Használja a LightBox világító falat minél több helyszínen!
A LightBox fallal számos eseményt és helyszínt tehet látványossá. A kiállítási standokon kívül rendezvényein is kialakíthat a világító fal segítségével egy dekoratív sarkot, amely a cégét hirdeti. Sajtótájékoztatókon jól kiemelkedik az esemény forgatagában a LightBox világító LED fal, amely a később publikált fotókon is nagyon jól mutat. Céges csapatépítő programokon is közkedvelt reklámeszköz a világító fal. Üzlethelyiségében vagy akár irodájában is hatásos és díszes elem lehet a világító LightBox fal.