Menü Bezárás

Ha szabadtér, akkor textil sajtófal!

A textil PopUp szabadtérre is kiváló választás. Sajtótájékoztatókon, rendezvényeken tökéletes háttérfal lehet egy tépőzáras, textil pop-up. Használhatja akár fotófalként, vagy távolról is jól látható plakátként. Akár kétoldalasan is kérheti a grafikát a sajtófalra, így minden irányból látványos reklámot tud elhelyezni. A sajtófalak egymás mellé sorolhatók, így kialakíthatóak hosszú vagy akár „L” -alakú installációk is!

A tépőzáras felhelyezés miatt a szél sem lehet akadály! A textil sajtófal stabilitását a szerkezet lábára helyezett homokzsákokkal lehet tovább erősíteni.

A textil sajtófal gazdaságos alternatívája a jól bevált és közismert mágneses pop-up falaknak. Textil anyagának köszönhetően különleges megjelenést biztosít. A pop-up textilfal összeállítása mindössze pár percet vesz igénybe. Szerkezete alumíniumból készül és harmonika-szerűen összecsukható, így mérete és súlya is minimális a hasonlóan nagy méretű reklámeszközökhöz képest.

Egészítse ki textil pop-upját megállítótáblákkal, hogy a látogatók már a bejáratnál is értesüljenek az
eseményéről! Szabadtéri rendezvény esetén szintén ajánljuk a figyelmet felkeltő strandzászlóinkat is. Amennyiben terméket kínálna a résztvevők számára, javasoljuk, hogy válogasson PopUp pultjaink között. A kiállítási standja ezekkel a kiegészítőkkel egy komplexebb élményt tud
nyújtani.