Menü Bezárás

Textil PopUp sajtófalak

Termék Ár
MB Fabric 3 x 2 (227 x 152 cm) egyenes sajtófal
75.500,- Ft
MB Fabric 3 x 3 (227 x 227 cm) egyenes sajtófal
85.000,- Ft
MB Fabric 3 x 4 (227 x 301 cm) egyenes sajtófal
95.500,- Ft
VDisplay 3 x 5 (227 x 377 cm) egyenes sajtófal
137.500,- Ft
Nyomtatás, tépőzár varrással
11.000,- Ft/m²

Különböző méretű textil háttérfalainkkal és egy jól megtervezett grafikával könnyedén megkülönböztetheti magát a versenytársaktól. A textil sajtófal olcsóbb a jól bevált mágneses PopUp falaknál. Szerkezete alumíniumból készül, így a súlya minimális az ilyen nagy méretű reklámberendezésekhez képest. Harmonikaszerűen összecsukható és kinyitható, ezáltal kis helyen is elfér. A textil sajtófal összeállítása egyszerű és csupán néhány percet vesz igénybe. Az általunk forgalmazott textil PopUp sajtófalak egymás mellé sorolhatóak, így kialakítható akár „L”, „U”, „T” alakú, hosszú kiállítási háttérfalak is. A kreatívot sűrű szövésű 210g/m2 textilanyagra nyomtatjuk, melyet tépőzárral kell rögzíteni a szerkezetre. A fotó minőségű nyomatot kímélő programmal, 30 °C fokon, mosózsákban mosható, köszönhetően a szublimációs nyomdatechnológiának.

A vásárok, expók és kiállítások közös jellemzője a verseny, mindenki a látogatók figyelmét szeretné megnyerni. A folyamatosan bővülő kínálat kikényszeríti a hirdetőkből, hogy egyre figyelemfelkeltőbb megoldásokkal álljanak elő, melyek esztétikailag kifogástalanok. Ilyen felület a textil sajtófal is.

Kültéri kiállításhoz is használható a textil sajtófal, amennyiben plusz súlyokkal egészíti ki. Ezeket a sajtófal aljára elhelyezve az enyhébb szelektől is védi. A textil sajtófalat körbe is lehet dekorálni, így minden oldalról a kívánt látványt nyújtja egy kiállításon. Akár térelválasztónak is használható a textil sajtófal egy kiállításon. A textil sajtófal súlya csekély, könnyen összeállítható és szétszerelhető. A mágneses sajtófalhoz hasonlóan harmonikaszerűen működik az alumíniumból készült szerkezete. Sűrűszövésű textil anyagának köszönhetően a megfelelő grafikával a fényáteresztése is csekély. A textil sajtófal kiegészíthető textil stretch pulttal is, prospektustartóval is. Ezáltal egy komplexebb kiállítási standot kapunk.