Menü Bezárás

Mágneses PopUp sajtófalak

TIPP: Találja meg az Ön számára legidálisabb sajtófalat és olvassa el "PopUp praktikák" sorozatunkat a Blog oldalon!
Juhász András
szerző

Egyenes és ívelt elemek paraméterei

A grafikai tervezéshez szükséges kiterített molinó pontos méreteit a megfelelő fal kiválasztása után megadjuk, mert azok szerkezettől függően eltérhetnek a képen látható felállított fal méretektől! Nyomtatás átfutási ideje 3-4 munkanap.

VeryDisplay - minőségi sajtófalak, 5 év garanciával

Servotion_01
Termék Ár
VD PopUp 3 x 2 íves/egyenes szerkezet gyöngyvászon hordtáskával
107.000,- Ft
VD PopUp 3 x 3 íves/egyenes szerkezet gyöngyvászon hordtáskával
137.500,- Ft
VD PopUp 3 x 4 íves/egyenes szerkezet gyöngyvászon hordtáskával
167.500,- Ft
VD PopUp 3 x 5 íves/egyenes szerkezet gyöngyvászon hordtáskával
187.800,- Ft
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra, matt laminálás
11.000,- Ft/m²

MarkBric PopUp – prémium sajtófalak, 10 év garanciával

Termék Ár
MB SnapUp 3 x 2 íves/egyenes szerkezet gyöngyvászon hordtáskával
139.000,- Ft
MB SnapUp 3 x 3 íves/egyenes szerkezet gyöngyvászon hordtáskával
195.500,- Ft
MB SnapUp 3 x 4 íves/egyenes szerkezet gyöngyvászon hordtáskával
219.000,- Ft
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra, matt laminálás
11.000,- Ft/m²

Tegye feltünőbbé sajtófalát kiegészítőinkkel!

Termék Ár
TV- monitor tartó VESA 75/100
23.800,- Ft
Spot lámpa
7.000,- Ft-tól
LED Spot lámpa
27.600,- Ft
Dekorálható, gurulós konténer
94.000,- Ft-tól
Konténerre helyezhető pult tető
25.000,- Ft

PopUp variációk

A PopUp sajtófal tartós, jól bevált konstrukció, emiatt már két évtizede a legkedveltebb prezentációs eszközök közé tartozik. A prémium minőségű PopUp sajtófal harmonikaszerűen nyílik, ezért minimális helyigénye van. Alumínium anyagának köszönhetően könnyű. Összeszerelése egyszerű és gyors, nem igényel szerszámot vagy szaktudást. Az általunk forgalmazott angol (VD) és svéd (MB) sajtófalakat szükség szerint bármikor tovább tudjuk bővíthető óriás sajtófallá. Prémium minőségű PopUp sajtófalunkat kiváló minőségű „Silverback” fényzáró, laminált nyomattal kínáljuk, mely biztosítja a tökéletes megjelenést. A grafikai nyomat könnyen cserélhető, többször használható.
A PopUp falat alapfelszereltségben gyöngyvászon hordtáskával kínáljuk. Külön vásárolható hozzá kemény dekorálható konténer, spot lámpa, vagy monitortartó.

A Popup sajtófal számtalan alkalmat és helyszínt tehet dekoratívvá. Rendezvényén fotófalként is használhatja a Popup sajtófalat. Kiállítási standján nélkülözhetetlen elem a sajtófal, hiszen az évek során alap reklámeszközzé nőtte ki magát.

A PopUp sajtófal egy impozáns megjelenésű, óriási reklámfelületet jelent, amit teljes mértékben személyre – azaz cégre – szabhatunk. Színes, nagy felülete magára vonzza a látogatók tekintetét, és így már csak rajtunk múlik a standot látogatók elégedettsége. A sajtófalon elhelyezhetünk bármilyen fontos információt a cégről, illetve a termékekről, vagy szolgáltatásokról. 
A SnapUp – PopUp sajtófal termékek lehetővé teszik osztatlan nagyméretű képek gyors kihelyezését. A szöveg és a grafika folyamatos, tökéletesen illesztett a teljes felületen és kifejezetten magára vonja a figyelmet. Alapvető jellemzőjük a könnyű felállítás és bontás. A SnapUp – PopUp sajtófal kiváló lehetőség a nagyobb hatás eléréséhez, a figyelemfelkeltésre, a közel 10 m2 grafikai felületnek köszönhetően.

Azok, akik sokat járnak szakmai kiállításokra, promóciós eseményekre, bizonyosan szembesültek már a hordozható reklámfelületek összeállításának problémájával. Nem kell többé egyszer használatos reklámhordozókra költenie a pénzét, és nem kell többet bajlódnia a bonyolult szerkezetek megfejtésével.
A PopUp technológiás sajtófal amellett, hogy megoldást nyújt ezekre a problémákra, még számos más előnnyel is rendelkezik.
Amint neve is ígéri, a „Pop up” sajtófal jóformán előbukkan majd a semmiből, gyorsan összeállítható szerkezete jóvoltából.

Akár többféle reklámnyomatot is rendelhet a PopUp szerkezethez. A reklámnyomat anyagának köszönhetően nehezen sérül, könnyen kezelhető és tisztántartható.