Menü Bezárás

ISOframe Wave – Bővíthető és hajlítható sajtófal

MARK BRIC ISOFRAME WAVE

Termék Ár
ISOframe Wave Starter kit (induló modul) MIDI/229 cm
143.500,- Ft
ISOframe Wave Extension kit (bővítő modul) MIDI/229 cm
87.500,- Ft
ISOframe Wave Starter kit (induló modul) MAXI/249 cm
148.800,- Ft
ISOframe Wave Extension kit (bővítő modul) MAXI/249 cm
89.000,- Ft
Nyomtatás fényzáró "Silverback" anyagra, matt laminálás
11.500,- Ft/m²
ISO mágnesakasztó - merevítő
7.800,- Ft
ISO mágnesszalag (30 m)
19.800,- Ft

Határtalan lehetőségek! A világon elsőként kínál a svéd Mark Bric flexibilis bővíthető kiállítási rendszert.
A grafikai panelek változtatása nélkül a szerkezet variálható egyenesről homorú vagy domborúra.

Az ISOframe Wave rendszer moduljai (grafikai paneljei) hajlíthatóak.
A megvásárolt rendszer hossza bármikor tovább növelhető vagy csökkenthető.
Az alap modulokhoz csatlakoztatható polc modul, TV/monitor-tartó, ajtó, raktár, szekrény.
Könnyű alumínium vázból készült.
Szerszám nélküli összeszerelhető.
A grafika cserélhető külön-külön az egyes paneleken is.
Az ISO modulok elhelyezése és a kiállítási fal mérete mindig az aktuális igényekhez megfelelően alakítható, variálható.

Panelek szélessége 80 cm, magassága 229 cm (MIDI) vagy 249 cm (MAXI).

ISOFRAME WAVE MODULOK

Az ISOframe bővíthető sajtófallal rengeteg eseményt és helyszínt tehet látványossá és informatívvá. Az ISOframe elemekből álló tulajdonsága miatt minden alkalommal átalakíthatja helyigényét, az ISOframe Wave esetén pedig hajlítható elemeinek köszönhetően akár a sarkokat is izgalmassá teheti például az irodájában. Üzlethelységében egy egész falat betölthet ezzel a különleges reklámeszközzel. Rendezvényén fotófalként is funkcionálhat az Isoframe bővíthető sajtófal. Céges csapatépítő programján egy aktuális információkat tartalmazó plakátként is funkcionálhat az ISOframe szerkezet. Sajtótájékoztatókon háttér elemnek is ideális a sajtófal, amit bővíthetőségének köszönhetően bármilyen szélesre tervezhet. Előadó termében használhatja műsor ismertetőnek és dekorációs elemnek is az ISOframe bővíthető sajtófalat. Kiállítási standján pedig nélkülözhetetlen a sajtófal, amit a környezetéhez igazítva bármeddig hosszabbíthat és hajlíthat.

Tegye teljessé mobil standját! Egészítse ki ISOframe Wave bővíthető sajtófalát többféle különleges reklám eszközzel, hogy még sokszínűbb legyen a kiállítási standja. A sokoldalú mobil standhoz hozzátartozik az információs pult és a prospektustartó állvány is. Ezen kívül megállító táblával segítheti az útbaigazítást, egy világító totemoszlop segítségével pedig távolról is figyelemfelkeltő hatást ér el a reklámjaival. A kiállítási standjához az említettek mellett még hozzátehetnek az összképhez a többi reklámeszközeink is, mint például a Roll-up molinótartó, a plakáttartó poszterkeret, a reklám zászló, a térelválasztó paraván, a fali szórólaptartó, a világító led fal, a textil sajtófal, a belógatható reklám, a kínáló pult, a reklámkocka, a szerencsekerék játék, az üvegvitrin, és az összehajtható asztal.

Korábban egyenes háttérre volt szüksége, most íves kell? Egyszerűen, költséghatékonyan, szerszám nélkül alakítsa át a már meglévő ISOframe Wave modulokat!
A bővíthető ISOframe Wave bővíthető és hajlítható sajtófalat Önnek találták ki, amennyiben:

  •  a standard reklámeszközök adottságait korlátozottnak találja
  • nem elégszik meg a simán íves, egyenes, szögletes és standard kiállítási elemekkel
  • az egyedi méret, forma, dekorálhatóság, variálhatóság fontos szempont
  • hosszú távon gondolkodik és többször variálná át a standját
  • több helyszínen szeretné cége reklámját megjeleníteni
  • exkluzív, rugalmas reklám megoldásban gondolkodik
  • egyedi megjelenést vár el, de nem épített standba gondolkodik
  • a szállítási és szerelési költségeket szeretné minimalizálni, saját erőből megoldani
    Az ISO rendszer a legó kockákhoz hasonlóan a végtelenségig variálható és bármikor újabb modulokkal bővíthető!

Az Isoframe Wave bővíthető és hajlítható sajtófalainkat könnyedén variálhatja az elképzelései szerint. Kiegészítheti a sajtófalakat különböző modulokkal: monitortartókkal, pultokkal és ajtókkal is. Ezeknek köszönhetően létrehozhatja a tökéletes standját.
Ha Önnek fontos vállalkozása sikere, a jó reklám, és hogy minél többen látogassanak majd el egy-egy kiállításon standjához, akkor válassza az Isoframe Wave termékünket!

A könnyen és gyorsan felállítható Isoframe Wave rendszerek a mobil kiállítási standok vagy rendezvények jól bevált információs háttérfalai. Nagy méretű, egybefüggő grafikai felületükkel remek vizuális lehetőséget kínálnak, dekorációs és reklámcélokat egyaránt maximálisan képesek kielégíteni. A korszerű rendszerek segítségével lehetőség van egyedi igények szerinti, bővíthető mobil sajtófalak létrehozására. A cégünk által forgalmazott ISOframe Wave kiállítási stand szélessége panelenként a végtelenségig bővíthető vagy csökkenthető a környezetnek és az elképzeléseknek megfelelően. Lehetőség van az íves szerkezet egyenessé alakítására, és fordítva is. Az alkatrész utánpótlás biztosított, így az esetleges sérülés esetén gyorsan és könnyen javítható. Ráadásul a bővíthető mobil sajtófal rövid idő alatt összeállítható, a szállítása pedig akár egy személyautóval is megoldható, mert összecsukva kevés helyet foglal.