Menü Bezárás

ISOframe Fabric

MARK BRIC ISOFRAME FABRIC

bővíthető, textil "I"-, "L"-, vagy "U"- alakú fal

Termék Ár
Amit Ön elképzel, mi megvalósítjuk! Kérje egyedi ajánlatunkat "I", "L", vagy "U" alakú falainkra!
Egyedi
210 gr textil nyomat szilikonszalag felvarrással
13.000,- Ft/m²

Az ISOframe Fabric kiállítási installáció egy modern moduláris rendszer, amely megfelel a legújabb display állványokkal, háttérfalakkal szemben állított követelményeknek.
Könnyű, szerszám nélküli összeszerelhető.
Exkluzív háttérfal megoldás, alumínium váz szerkezettel, textil dekorációval, látszólag keret nélküli feszített megoldással, szilikon szalag rögzítéssel.
A Fabric háttér falnak nagy előnye, hogy mobilis, könnyen szállítható, szétszedhető, kis helyen tárolható.
A grafika cserélhető külön-külön az egyes textil elemeken is.
A látványos hatás eléréséhez kombinálható LightBox világító LED falakkal.

Az ISOframe Fabric bővíthető sajtófallal számtalan eseményt és helyszínt tehet attraktívvá és informatívvá. Az ISOframe Fabric modulokból álló szerkezetének köszönhetően mindegyik rendezvényéhez át tudja alakítani a helyigényét, hogy a legkülönbözőbb eseményeken is helytálljon. Az ISOframe Fabric bővíthető sajtófallal izgalmassá teheti a környezetét az irodájában. Üzlethelységében egy egész falat betölthet ezzel a különleges reklámeszközzel. Sajtótájékoztatókon háttér elemnek is ideális az ISOframe sajtófal, amit bővíthetőségének köszönhetően bármilyen szélesre tervezhet. Rendezvényén fotófalként is funkcionálhat az ISOframe Fabric bővíthető sajtófal. Céges csapatépítőn egy dekoratív fal funkciója mellett a programot is tartalmazó plakátként is funkcionálhat az ISOframe Fabric szerkezet. Előadó termében használhatja műsor ismertetőnek és díszítő elemnek is az Isoframe bővíthető sajtófalat. Kiállítási standján pedig nélkülözhetetlen a sajtófal, amit a bővíthetőségének köszönhetően bármekkorára tervezhet.

Tegye sokszínűbbé a kiállítási standját! ISOframe Fabric bővíthető sajtófalát egészítse ki egyéb reklám eszközökkel, hogy még sokoldalúbb legyen a standja. Egy hatásos standhoz hozzátartozik a prospektustartó állvány és az információs pult is. A kiállítási standját még színesebbé teheti variálható reklámeszközeinkkel, melyek például a plakáttartó poszterek, reklám zászlók, Roll-up molinótartók, térelválasztó paravánok, fali szórólaptartók, világító LED falak, textil sajtófalak, kínáló pultok és összehajtható asztalok.

Az üzleti világban kulcsfontosságú a megfelelően megválasztott reklámfelület. Az ISOframe Fabric egy modern, innovatív rendszer, amely nem csak könnyen kezelhető, de alakíthatósága által rendkívül optimális helykihasználással rendelkezik.  Az ISOframe kiállítási standok nem a jelenkori megoldásokat ötvözik, hanem a jövőbe mutatnak, így hívva fel a figyelmet az Ön kiállítási rendszerére. Bővíthetőségüknek, variálhatóságuknak és alakíthatóságuknak köszönhetően az ISOframe Fabric kiállítási standok jelentik a jövő reklámfelületeit! Kérje egyedi árajánlatunkat és győződjön meg róla Ön is!

Amennyiben az eszköz mérete nem az elsődleges szempont, ám még professzionálisabb külsőt szeretne, reklámozza termékét az ISOframe Compact kiállítási standdal. Letisztult formáit három különböző típusú záróelemmel álmodták meg, három különböző magassággal. Így saját ízlése szerint alakíthatja az ISOframe Compact kiállítási standját. A hagyományos PopUp sajtófalhoz képest keskenyebb, kecsesebb látványt nyújtó ISOframe Compact, melynek a szélességét tetszés szerint variálhatja, bővítheti. A megfelelő grafikával akár kiállításról kiállításra megváltoztathatja reklámfelületét. Prospektustartót, TV-t, Ipadet, és pultot is helyezhet ISOframe Compact kiállítási standjára. Mindezt szerszám és szakember nélkül is könnyedén megteheti. Elpakolás után pedig kis helyen is raktározhatja standját.