Menü Bezárás

Képkeretek, paravánok

MarkBric FlexiFrame

Termék Ár
FlexiFrame 70 x 100 cm képkeret
6.000,- Ft
Nyomtatás 70 x 100 cm, 5mm habkartonra
9.000,- Ft

A FlexiFrame lehetőséget ad a keretek összeépítésének változatos tervezéséhez. Háttérfalak, sajtófalak, paravánok, tornyok, megállító táblák és komplett kiállítási standok is építhetők belőle. A FlexiFrame képkeretek önállóan is használhatók irodákban, bemutatóknál, és otthon.

  • 16 színben kapható
  • különböző méretekben elérhető
  • könnyen összeállítható
  • kétoldalas dekorációnak is ideális
  • egyedi megoldásokhoz is tökéletes
  • gyöngyvászon hordtáskában szállítható
  • kis súlyának köszönhetően repülőgépen is szállítható

A FlexiFrame egy könnyű, kedvező árú és rugalmasan felhasználható bemutató kiállítási rendszer. Ma csaknem 60 országban forgalmazzák, miközben a felhasználók száma és az értékesítése továbbra is növekszik.


A posztertartó-keretek megvásárolhatóak szabvány formában, illetve igény szerint rendelhetők más méretben is. A képkeret egyik oldala nyitott, így a poszter vagy a plakát könnyen kicserélhető. A megtervezett grafikát, plakátot 5 mm vastag habkartonra nyomtatjuk, így kerül a keretbe.

Basic 6+1 KIT

Termék Ár
Basic 4 (4 db 70 x 100 cm keret) összekötő "konnektorokkal"
39.800,- Ft
Basic 6 (6 db 70 x 100 cm keret) összekötő "konnektorokkal"
55.000,- Ft
Basic 8 (8 db 70 x 100 cm keret) összekötő "konnektorokkal"
75.800,- Ft
Basic 6+1 kit hordtáskával
77.500,- Ft
Kiállítási paravánok Flexiframe képkeretekből készülnek.
16 féle színből lehet választani. A szabványos BASIC 4, BASIC 6, BASIC 8 mérettől eltérően rendelhető nagyobb és hosszabb paravánok is. Az alapegység keretmérete 70×100 cm, a fejrész 70×30 cm-es. A standard kivitel ezekre az alapokra épül. Ezenkívül prospektustartó, spotlámpa vagy más felszerelés is illeszthető hozzá.

EGYEDI KONSTRUKCIÓK

Flexiframe-Kepkeret_Mobildisplay-09

Egyedi konstrukciókhoz kérjen ajánlatot munkatársunktól!

A FlexiFrame képkeretekből megvalósított paravánok, tornyok, és építmények súlya számottevően kisebb más leginkább fémből készült megoldásokkal szemben. Így a nagy paravánokat és tornyokat is könnyű szállítani, felállítani vagy átépíteni. A szállítás és tárolás egyszerűsítésére esztétikus gyöngyvászon hordtáskák és kerekes ládák találhatóak a kiegészítők között.
FlexiFrame képkeretekből az itt látható kiállítási rendszerek perceken belül, szerszám nélkül összeállíthatóak.

FlexiFrame paravánok

FlexiFrame összekötő konnektorok (1. ábra) segítségével pillanatok alatt összeszerelheti a megtervezett paravánt, tornyot.

Termék Ár
SwingWing 5 kerettartó (2. ábra)
19.000,- Ft
Termék Ár
FlexiFrame "Softline" 181 cm magas, 70 x 100 cm plakáttartó/megállító tábla (1. ábra)
55.000,- Ft
FlexiFrame megállító tábla 70 x 100 cm (2. ábra)
11.000,- Ft
Nyomtatás 70 x 100 cm, 5 mm habkartonra
9.000,- Ft
Kétoldalas nyomtatás 5 mm habkartonra
13.000,- Ft
Praktikus, olcsó megállító tábla, egy/ kétoldalas nyomtatással. A Flexiframe keret méretét Ön választja.

A FlexiFrame posztertartó képkeretrendszer felhasználási lehetőségének csak a kreativitás szabhat határt, sajtótájékoztatókon használhatja akár háttérfalnak. Kiállítási standjánál információs pultot vagy hostess pultot is kialakíthat belőle. Rendezvényén kihelyezhet FlexiFrame megállítótáblát és információs táblát a program ismertetéséért. Egyedi kiállítási standjánál térelválasztó paravánnak is használhatja a FlexiFrame képkeretrendszert. Játékos, kreatív formákat, akár reklámkockát is kialakíthat belőlük, hogy egyedi, különleges reklámeszközt hozzon létre. Kirakatát is díszítheti a plakáttartó keretekkel. Termékbemutató állványként használhatja a képkeret rendszert. A Flexiframe posztertartókat a falra is szerelheti, lapozható reklám katalógusnak használva. A plakáttartó-keretet akár a falról belógatható reklámnak is használhatja a FlexiFrame által gyártott számos kiegészítőnek köszönhetően.

A FlexiFrame posztertartó képkeret-rendszert nem csak reklámeszköznek használhatja, hanem az irodai eszközök közti életet is színesítheti látványos képekkel falon. Céges csapatépítő programok informatív kiegészítője is lehet a FlexiFrame plakáttartó. Motiváló üzenetekkel díszítheti ki kollégáinak a munkaterét a képkeret rendszernek köszönhetően. Kreatív galériát hozhat létre a FlexiFrame posztertartók segítségével.