www.mobildisplay.hu
www.mobildisplay.hu

 

SwingUp logoSnapUp - PopUp sajtófal


A SnapUp-PopUp sajtófal kompakt szerkezetű, hordozható és kimagaslóan felhasználóbarát. Alkalmazható háttér falként, és sajtófalként is. Készül íves, egyenes vagy hengeres változat, így a különböző formátumok teljesítik a pop-up display-ek iránti összes elvárásunkat. A rendszer mindegyike különleges „Magnet Pro” elemekkel lett tervezve.

A SnapUp-Popup sajtófal termékek lehetővé teszik osztatlan nagyméretű képek gyors kihelyezését. A szöveg és a grafika folyamatos, tökéletesen illesztett a teljes felületen és kifejezetten magára vonja a figyelmet.
Alapvető jellemzőjük a könnyű felállítás és bontás.

A SnapUp-Popup sajtófal kiváló lehetőség a nagyobb hatás eléréséhez, a figyelemfelkeltésre, a közel 10 m2 grafikai felületnek köszönhetően.

kiállítási stand

SnapUp Classic

A Mark Bric fejlesztésű három professzionális sajtófal modell páratlan tartóssággal és kivitelezési minőséggel rendelkezik: Elegance, Classic, Stretch.

A SnapUp-Popup háttérfalat azoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a gyorsan kihelyezhető, páratlan nagy grafikai formátumot. Használható: kiállításokon, konferenciákon, rendezvényeken, sajtótájékoztatókon, prezentációkon.

recepciós pult

A SnapUp Popup háttérfal jellemzői:

Elegance, Classic, Stretch típusok

Egyenes, íves vagy torony alakú

Egyszerű összeállítás a MagnetPro rendszerrel

Szerszám nélkül összeállítható

Egy vagy kétoldalas dekoráció

Tower 300 cm magaságig

Cserélhető dekoráció

Szpotlámpa rögzíthető a tetejére

10 év garancia

A Snapup-Popup display szerkezet biztonságosan szállítható gépkocsival, repülővel, illetve tárolható kis helyigénnyel a SnapUp bőröndjeiben.Legyen az Öné a leglátogatottabb stand a következő kiállításon!

A vásárok, expók és kiállítások közös jellemzője a verseny. Mindenki a vendégek kegyeit szeretné megnyerni, és ezért természetesen mindent el is követ. A hatalmas kínálat kikényszeríti a hirdetőkből, hogy egyre figyelemfelkeltőbb megoldásokkal álljanak elő, melyek esztétikailag kifogástalanok. Ilyen felület a sajtófal is.

Miért állítsunk sajtófalat?

A sajtófal alapjában véve a kívánatos vizuális dokumentációt segíti elő. Gyakran látni sajtótájékoztatókon, különleges rendezvényeken, hogy a fényképek és felvételek a sajtófal előtt készülnek. Nem csoda ez, hiszen így biztosan elkerülhető, hogy valaki átsétáljon a háttéren, nem beszélve arról, hogy kiváló reklámozási felületet biztosít. A kiállítások tekintetében a sajtófal az egységes és profi megjelenést sugallja, és a fent említett okok miatt szinte vonzza a sajtó képviselőit. A mai modern technikával készült sajtófalak felállítása szerencsére már nem lehet akadály, hiszen roppant egyszerűen és gyorsan készenlétbe állíthatók.

Válassza Ön is a sajtófalat és a Mobildisplay Kft.-t! Keresse fel munkatársainkat, készséggel állunk rendelkezésére!Sajtófal előnyei

A sajtófal a legkedvezményesebb reklámozási lehetőség rendezvényén, amelyet szívesen látnak vendégei is. A sajtófal igényes, figyelemfelkeltő stand, amely előtt a látogatók előszeretettel fotózkodnak, emellett remek lehetőséget biztosít a szponzorok, támogatók feltüntetésére is.

sajtófal


Egy nagyobb rendezvényen általában megtalálhatóak a különböző méretű, színű és stílusú sajtófalak. A sajtófal biztosítja a rendezvény fényét, hiszen a hollywoodi vörös szőnyeges eseményekre emlékezteti a program látogatóit. A sajtófalat általában a bejárat közelében, a terem kiemelt részén érdemes felállítani, ahol az újonnan érkezők azonnal észrevehetik és egy helyen láthatják az esemény támogatóinak logóit.

Ez a fajta reklámozási lehetőség csábító lehet az esetleges szponzoroknak, hiszen ha a vendégekről ez előtt állva készítik a portrékat, akkor a reklámozókkal teli felületre irányítják a figyelmet. Később, amikor a fotók felkerülnek az internetre, akkor is mindenki megtekinti majd a támogatók logóit, így jóval több emberhez juthat el a reklámfelület, mint amennyien részt vettek a rendezvényen.

Ha Ön is szeretne szponzorokat szerezni programjához, rendeljen sajtófalat a támogatók logóival!A Pop up technológiás falak előnyei a többi sajtófallal szemben

Azok, akik sokat járnak szakmai kiállításokra, promóciós eseményekre, bizonyosan szembesültek már a hordozható reklámfelületek összeállításának problémájával. Nem kell többé egyszer használatos reklámhordozókra költenie a pénzét, és nem kell többet bajlódnia a bonyolult szerkezetek megfejtésével.

A Pop up technológiás sajtófal, amellett, hogy megoldást nyújt ezekre a problémákra, még számos más előnnyel is rendelkezik.

Pop up sajtófal

  • Amint neve is ígéri, a Pop up sajtófal jóformán előbukkan majd a semmiből, gyorsan összeállítható szerkezete jóvoltából.

  • Nincs szükség speciális eszközökre az összeállításához, csupán két fő rövid munkájára.

  • Látványosan kiterjedt összefüggő reklámfelületet biztosít.

  • Kis helyen is könnyedén tárolható, egy gurulós bőröndben elfér a pókhálószerű szerkezet, az összehajtott reklámnyomat, és egyéb kiegészítők.

  • Rendelhető kiegészítőként Pop up pult is, melynek szerkezete teljesen megegyezik a sajtófaléval.

  • A szerkezetet többször is felhasználhatja, így pénzt spórolhat vele.

  • Akár többféle reklámnyomatot is rendelhet a Pop up szerkezethez.

  • A reklámnyomat anyagának köszönhetően nehezen sérül, könnyen kezelhető, és tisztántartható.

A Pop up sajtófal eredményei magáért beszélnek. Váltson Ön is a legkorszerűbb technológiára!

Ahonnan nem hiányozhat a sajtófal!

Szeretné, hogy rendezvénye maradéktalanul sikeres legyen, mind a vendégek, mind pedig a sajtó szemszögéből? Ennek érdekében ügyeljen a részletekre, és gondoskodjon igazán figyelemfelkeltő sajtófalról is!

ajtófallal

A sajtófal nem hiányozhat az olyan jellegű eseményekről, melyekről sajtómegjelenés készül, hiszen nem mindegy, hogyan fog mutatni a képeken a brandingelt háttér. Mivel a sajtófal általában az adott eseményhez köthető márkát, szponzort reklámozza, így kiemelten fontos, hogy az figyelemfelkeltő, jól látható és kiváló grafikus minőséggel bíró darab legyen. Továbbá az sem árt, ha hordozható, könnyen kezelhető, könnyű, mégis stabil ajtófallal dolgozhatnak a szervezők, illetve a berendezés kezelésével megbízott alkalmazottak.

Sajtófalaink pontosan ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és válasszon olyan sajtófalakat, melyek mellett senki nem megy el szó nélkül, és amelyek előtt senki nem marad észrevétlen! Bátran keressen fel minket!


 

A SnapUp Classic PopUp háttérfal típusok:

Classic íves 4x3
snapup MP2 curves popup
3150x2225x960 mm
Classic íves 3x3
snapup MP2 curves popup
2550x2225x720 mm
Classic íves 2x3
snapup MP2 curves popup
1980x2225x530 mm
Classic íves 1x3
snapup MP2 curves popup
1290x2225x400 mm
Classic egyenes 4x3
snapup MP2 egyenes popup
3452x2225x320 mm
Classic egyenes 3x3
snapup MP2 3x3 egyenes popup
2724x2225x320 mm
Classic egyenes 2x3
snapup MP2 2x3 egyenes popup
1996x2225x320 mm
Classic egyenes 1x3
snapup MP2 egyenes popup
1268x2225x320 mm
Classic Tower 3x3
Snapup MP2 tower 3x3 popup
650x2955 mm
 
Kapcsolt rendszerek
SnapUp kapcsolt popup háttérfal rendszer
Az egyenes és íves falak összeköthetőek

 

kiállítási stand

SnapUp Elegance

Kiegészítők széles  választékából rendelhet. (szpotlámpák, bőröndök, pultok).

A SnapUp-Popup Sajtófal dekorációs paneljei digitális direkt nyomtatással készülnek, fotóminőségű nyomtatókon. A nyomtatás után védőfólia kerül a grafikára, mely tartósabbá és ellenállóbbá teszi a grafikai panelt. A dekorációs panelek  mágnes csíkkal és akasztóval kerülnek a Snapup-Popup szerkezetre, amely így egyszerű összeállítást és bontást eredményez, szerszám használata nélkül.

A SnapUp PopUp használata videón:

SnapUp popup bemutató videó letöltése

 

A SnapUp PopUp háttérfal összeállítása:

SnapUp nyitása SnapUp nyitása SnapUp nyitása SnapUp nyitása
SnapUp nyitása SnapUp nyitása SnapUp nyitása SnapUp nyitása

Rendelhető kiegészítők:

– dekorálható pult, amely egyben bőröndként szolgál

– szerelvény csomag a hátoldalon lévő grafikához

– spot lámpa

recepciós pultok

 

További képek a SnapUp popup sajtófal szerkezetről

 

Bemutató videó, Letölthető kézikönyv (angol nyelvű)

Kérjen a SnaUp háttérfalról ajánlatot!

 

 

 

SwingUp logo   Strech popup

molinó készítés

BigFabric összeállítása

BigFabric összeállítása

A SnapUp Stretch háttérfal jellemzői:

Gyorsan kihelyezhető, könnyen kezelhető

textil alapú, 1 darabból álló grafika

tépőzáras grafika rögzítés

grafikával együtt összecsukható

3x3 (2225x2225 mm) és 4x3 (2950x2225) méretben

rendelhető budget case bőrönd

hordtáska

 

Kérjen a SnapUp Stretch háttérfalról ajánlatot!

Extra méretű sajtó falak egyedi igény szerintPopUp sajtófal – nagy felület, nagy siker!

PopUp sajtófal – nagy felület, nagy siker!

Egy kiállításon, rendezvényen nagyon fontos a cégek külső megjelenése, az, hogy valamilyen módon felhívják magukra a figyelmet, illetve, hogyha valaki ránéz a standra, rögtön tudja, hogy melyik céget találja ott. Erre kínál jó megoldást a PopUp sajtófal!


A PopUp sajtófal egy impozáns megjelenésű, óriási reklámfelületet jelent, amit teljes mértékben személyre – azaz cégre – szabhatunk. Színes, nagy felülete magára vonzza a látogatók tekintetét, és így már csak rajtunk múlik a standot látogatók elégedettsége. A sajtófalon elhelyezhetünk bármilyen fontos információt a cégről, illetve a termékekről, vagy szolgáltatásokról. A PopUp sajtófal előnye még más termékekkel szemben, hogy könnyen, szerszám nélkül összeszerelhető, így a stand felállítása előtt nem szükséges több órás előkészület.


Válassza Ön is bátran a PopUp sajtófalat, és használja ki a nagy reklámfelület nyújtotta lehetőségeket! Bővebb tájékoztatásért, árajánlatunkért keressen minket bizalommal!

ISOframe EGO - kiállítási rendszerek SwingUp - prospektustartó
BannerUp - RollUp MultiMaster - displayállvány FlexiFrame - képkeretek Egyéb displayek
A minőség az erősségünk!
Mark Bric Display hivatalos magyarországi forgalmazója a Mobildisplay Kft.

BannerUp molinó rollup | SnapUp-Popup sajtófal | Impression bannerállvány | MultiMaster plakáttartó | Desk/Counter információs pult | SwingUp prospektustartó | BannerRail alusínek
FlexiFrame képkeret | SnappyFrame plakát keret | TradeShow Stansds kiállítási stand | EGO kiállítási rendszerek | ISOframe kiállítási standok| Egyéb termékek

Főoldal | Akciók | Termékeink | Szolgáltatásaink | Bérlés | Cégünkről | Referenciák | Partnereink | Kapcsolat

www. Mobildisplay Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 29., Tel.: +36 30 211 49 20, mail: info@mobildisplay.hu © www.mobildisplay 2012 – Hírlevél